Zoek

Welkom in de KAMADUR Webshop!

KAMADUR office B.V. is in 1990 opgericht met als kernactiviteit het leveren van gerecyclede printercartridges. Na bijna 25 jaar is KAMADUR office uitgegroeid tot een full service bedrijf voor al uw office supplies en kantoorinrichting.

Als onderdeel van de W.W. van Poppel Holding B.V. hebben wij in 2012 ons nieuwe, karakteristieke bedrijfspand aan de Jan van der Heydenstraat betrokken. Vanuit een 1.600m2 groot magazijn, beleveren wij dagelijks tevreden klanten. Of het nu gaat om printercartridges, kantoorartikelen, papier, kantoormeubilair, lockers of drukwerk, bij KAMADUR office zit je goed als klant.

Wie is KAMADUR office?

KAMADUR office is de aanbieder van compatible, recyclede & originele printersupplies, printeronderhoud en kopieerpapier. Daarnaast leveren wij nieuwe printers & multifunctionals, koop en lease, en voorzien we in alle voorkomende kantoorbehoeften.

Met de optimale formule van een hoge kwaliteit, duurzaamheid, een scherpe prijs, een eigen bezorgdienst en een ongekend serviceniveau, hebben wij een uitstekende naam opgebouwd bij onze relaties.